Efrahim: 2019 Senesinin Son Çeyreğinde Vizyona Girecek Şimdiden Çok Konuşulan 6 Yerli Film
Yaşam/Hobi

2019 Senesinin Son Çeyreğinde Vizyona Girecek Şimdiden Çok Konuşulan 6 Yerli Film

Bildiğiniz üzere bu sene ülkemiz sinema sektöründe büyük bir kriz yaşanmıştı. Yeni yılın ilk günlerinde vizyona girecek pek çok film gösterim tarihini ertelemiş, bilet satışlarında ciddi bir düşüş yaşanmıştı. Aynı zamanda gelişen dijital streaming sektörü ile beraber zaten kan kaybında olan sinema salonları, bu olay ile beraber yerini iyice Netflix gibi platformlara bırakmıştı.

2019 yılının başlarında vizyona girmesi beklenen birçok sinema filmi de gösterimini yılın son çeyreğine ertelemeye karar vermişti. Dolayısıyla içinde bulunduğumuz şu aylarda birçok önemli sinema filmi vizyon gösterimi için sıraya girmiş görünüyor. Hadi o filmlere beraber bakalım!

  • 7. Koğuştaki Mucize – 11 Ekim 2019

Usta yönetmen Mehmet Ada Öztekin imzalı bu film, Aras Bulut İğnemli’nin olağanüstü performansıyla izleyicilerin nabzını tutuyor. 7 yaşındaki kızı ile aynı zekaya sahip bir babanın adalet arayışını işleyen 7. Koğuştaki Mucize, şimdiden çok konuşulan ve merakla beklenen bir film halini aldı.

  • Karakomik Filmler: 2 Arada & Kaçamak – 18 Ekim 2019

Cem Yılmaz’ın merakla beklenen son projesi Karakomik Filmler’in iki filmi nihayet vizyona giriyor! Sene başında yaşanan sinema salonları krizinin tetikleyicisi olan bu film, ne yazık ki ertelenmek zorunda kalmıştı. Cem Yılmaz’ın bir bilet ile iki film göstereceği bu proje, birer saatten oluşan sinema filmleri sunuyor izleyicilere. Bunlardan ilk ikisi olan 2 Arada ve Kaçamak, önümüzdeki haftalarda vizyonda olacak.

  • Cinayet Süsü – 25 Ekim 2019

Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi üçlüsünün son ürünü olan Cinayet Süsü, büyük bir olasılıkla senenin son çeyreğinde en çok konuşulan filmlerden bir tanesi olacak. Daha önce bu üçlünün yine bir araya gelip oluşturduğu Ölümlü Dünya filmi ile büyük beklenti yaratan ekip, bu polisiye komedi temalı yeni filminde de isimlerinden yine çokça söz ettirecekler. Uğur Yücel, Binnur Kaya, Cengiz Bozkurt, Feyyaz Yiğit, Mert Denizmen ve Mehmet Özgür gibi çok başarılı oyuncuları bir araya toplayan filmin yönetmeni yine Ali Atay olacak.

https://www.youtube.com/watch?v=6qSsCZcnmck
  • Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu – 22 Kasım 2019

Ayla ve Müslüm filmleri ile büyük çıkış yakalayan önemli yapımcı Mustafa Uslu’nun son projesi olan Cep Herkülü, milli halter gururumuz Naim Süleymanoğlu’nun hayat hikayesini konu edecek. Genç oyuncu Hayat Van Eck’in başrolünde yer aldığı filmde Yetkin Dikinciler, Gürkan Uygun, İsmail Hacıoğlu, Uğur Güneş, Selen Öztürk, Renan Bilek, Bülent Alkış ve Barış Kıralioğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığını ve filmin senaryosunun usta şair Barış Pirhasan tarafından kaleme alındığını hatırlatmakta fayda var.

  • Recep İvedik 6 – 8 Kasım 2019

Serinin merakla beklenen son filmi için sayılı günler kaldı! Filmin Afrika’da geçeceği bilgisi dışında henüz sır gibi saklanan Recep İvedik 6 filminin bir fragmanı ve filmden herhangi bir görüntüsü dahi paylaşılmış değil. Ancak bu sefer de izleyicileri çok güldüreceği tahmin ediliyor.

  • Mucize 2: Aşk – 6 Aralık 2019

2014 yılında vizyonda izlediğimiz Mucize filminin devamı niteliğindeki Mucize 2: Aşk, senelerdir Mahsun Kırmızıgül izleyicilerinin beklediği bir film olmuştu. Mert Turak, Fikret Kuşkan, Biran Damla Yılmaz, Talat Bulut gibi önemli oyuncuların yer alacağı bu film hiç kuşkusuz izleyicileri ağlatacak ve derinden etkileyecek bir film olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir