marvel
Eğlence

2020 Yılında Sinemada İzleyebileceğimiz 4 Marvel Filmi

2009 yılında Disney tarafından satın alınan Marvel, Avengers serisinden Captan America’ya, Örümcek Adam’dan Iron Man’e pek çok başarılı film ortaya koymayı sürdürüyor. Marvel Studios tarafından üretilen ve Marvel Comics tarafından yayımlanan meşhur Amerikan çizgi romanlarına dayanan Marvel Sinematik Evreni günden güne başarısını katlamaya devam ediyor.

Disney’in yeni dijital streaming platformu Disney+’ı kurması ile beraber iletişim kanallarını daha da genişleten Marvel, uzun vadede yapmış oldukları planlamaların bir kısmını kamuoyu ile paylaştı. Bundan sonra her yıl 4 sinema filmi ile beyaz perdeye ulaşmayı amaçlayan şirket, 2020 yılının filmlerini ve vizyon tarihlerini açıkladı! İşte gelecek yıl karşımıza çıkacak 4 Marvel filmi…

  • 1. Black Widow (1 Mayıs 2020)
Efrahim: 2020 Yılında Sinemada İzleyebileceğimiz 4 Marvel Filmi

Marvel Sinematik Evreni’nin Yenilmezler serisinde yer alan yetenekli casus Natasha Romanoff, diğer bir deyişle Black Widow (Kara Dul), önümüzdeki yıl büyük bir solo film ile karşımıza çıkacak. 2020 yılının en iddialı süper kahraman yapımlarından Black Widow, karaktere daha önce de hayat vermiş olan Scarlett Johansson tarafından canlandırılacak.

  • 2. Eternals (6 Kasım 2020)
Efrahim: 2020 Yılında Sinemada İzleyebileceğimiz 4 Marvel Filmi

Angelina Jolie’nin başrolünde yer aldığı Eternals, Celestiallar adı verilen kozmik yaratıkları konu edecek. Milyonlarca yıl önce insanları bir denek olarak kullanan Celestiallar, bu denek grupları üzerinden Eternallar ve Deviantlar isimli yeni türler yaratacak. Böylelikle iki tür birbirleri üzerinde güç gösterisi yaparak büyük rekabete girecekler.

  • 3. Morbius (31 Temmuz 2020)
Efrahim: 2020 Yılında Sinemada İzleyebileceğimiz 4 Marvel Filmi

Suicide Squad filminde oldukça tartışmalı bir Joker performansı sergileyen Jared Leto, bu defa bir başka çizgi roman kahramanına hayat verecek. Morbius filmi, Michael Morbius isimli kötü niyetli bir biyoloğun kendini vampire dönüştürmesini ve beraberinde gelişen olayları konu edecek.

  • 4. Venom 2 (2 Ekim 2020)
Efrahim: 2020 Yılında Sinemada İzleyebileceğimiz 4 Marvel Filmi

Geçtiğimiz yıl Zehirli Öfke isimli ilk filmiyle seyircisine merhaba diyen Venom, yine Tom Hardy’nin başrolünü üstlenmesiyle beraber iki filmde tekrar karşımıza çıkacak.

3 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir