Efrahim: Breaking Bad Hayranlarına Müjde: El Camino: A Breaking Bad Movie Netflix’te Yayında!
Başlıklar

Breaking Bad Hayranlarına Müjde: El Camino: A Breaking Bad Movie Netflix’te Yayında!

Toplamda 5 sezon ve 62 bölümden oluşan Breaking Bad filmi 2013 yılında final yapmış olmasına rağmen tüm dünyada hala daha çok konuşulan bir yapım olmuştur. Vince Gilligan tarafından yaratılan olağanüstü gerilimli bu dizide Bryan Cranston, Aaron Paul ve Dean Norris gibi önemli isimler yer alıyordu.

Yayınlandığı ilk sezondan itibaren hep konuşulan, hakkında sürekli yazılar yazılan, sonradan öğrendiğimiz gönderme ve detayları ile bizleri şaşırtmayı başaran Breaking Bad, finalinin ardından Better Caul Saul isimli bir dizi ile spin – off yaparak tekrar karşımıza çıkmıştı. Breaking Bad dizisindeki Saul karakterinin hikayesine odaklanan dizi, Breaking Bad öncesini konu ediyordu. Yine aynı ekip tarafından yapımı gerçekleşen Better Caul Saul, Breaking Bad özlemimizi bir nebze olsun gidermeyi başarmıştı.

Şimdi ise uzun bir süredir Breaking Bad’in yine bir spin – off hikayesi olan El Camino’yu bekliyorduk ve zaman geldi çattı, El Camino Netflix platformunda yayına ekledi. Dizinin platforma eklendiğini “Seni ne kadar özlediğimi tahmin bile edemezsin. SONUNDA! #ElCamino şimdi yayında.” cümleleriyle kullanıcılarına paylaşan Netflix, uzun bir hasretten sonra Jesse Pinkman’ın hikayesine yoğunlaştığımız Breaking Bad filmini bizlere duyurdu!

El Camino: A Breaking Bad Movie ne anlatıyor?

Öncelikle film hakkında sizlere bilgi vermeden evvel, daha önce Breaking Bad dizisini hiç seyretmeyenlerin bu filme uzak kalacağını hatırlatalım. Çünkü Breaking Bad’in final bölümünün ardından yaşananları konu alan film, eserin yaratıcısı Vince Gilligan’ın da dediği üzere diziyi daha önce izlemeyenler için bir çaba sarf etmiyor, doğrudan konuya odaklanıyor.

Jesse Pinkman’ın El Camino marka bir araçla olay yerini terk etmesi üzerine biten dizinin devamı niteliğindeki bu filmde Pinkman’ın özgürlük arayışlarını seyrediyoruz. Kendisi için yeni bir hayat kurmak isteyen Jesse Pinkman, artık iyi bir insan olmak istiyor ancak bunun için geçmişi ile yüzleşmesi gerek.

Son olarak müzisyen Nick Lutsko tarafından film için hazırlanmış bir parça, Netflix’in YouTube hesabından duygusal bir klip halinde sevenlerine sunuldu…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir