46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri
Başlıklar

2020 Pantene Altın Kelebek Ödülleri İptal Oldu!

1972 yılından bu yana her yıl düzenli bir şekilde devam eden Altın Kelebek Ödülleri, ülkemizde yaşanan acı olaylardan dolayı bu sene iptal edildi. Dün akşam saatlerinde Suriye’nin İdlib bölgesinde 33 askerimizin şehit olması nedeni ile bu akşam düzenlenecek organizasyonun yapılmaması yönünde karar verildi.

Büyük bir istikrar ile 1972 senesinden beridir her yıl Türkiye’nin televizyon ve müzik ödüllerini dağıtan başarılı organizasyon Altın Kelebek, kırk altıncı defa bu akşam düzenlenecekti. Hürriyet Kelebek okurlarının verdiği oylar ile tespit edilen ödüllerin Kanal D ve Teve2 kanallarında yayınlanması bekleniyordu. Fakat Hürriyet’ten gelen son açıklamalar, etkinliğin bu akşam gerçekleşmeyeceğini dile getirdi.

İdlib’te Yaşanan Hain Saldırıdan Dolayı Altın Kelebek Ödül Töreni Ertelendi

Dün akşam saatlerinde İdlib’te 33 askerimizin şehit olduğu haberini almıştık. Tüm ülkeyi büyük bir yasa boğan bu gelişme, doğal olarak pek çok eğlence ve kültür aktivitesini de duraklattı. Dolayısıyla Hürriyet Kelebek’in hazırladığı 2020 Pantene Altın Kelebek Ödülleri de şimdilik iptal edildi.

Organizasyonun bu yıl iptal olması üzerine açıklama yapan Hürriyet ekibi, şu cümleleri kullandı:

46. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, İdlib’de yaşanan hain saldırı nedeniyle iptal edilmiştir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

Vatanımızın başı sağ olsun.

46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri Hangi Tarihe Ertelendi?

En İyi Kadın Sunucu, En İyi Erkek Sunucu, En İyi Talk Show, En İyi Spor Programı, Yılın En İyi Şarkısı gibi otuz dört adet farklı dalda ödül vermesi beklenen Altın Kelebek’in bugün sahnelenmesi bekleniyordu. Fakat ülkemizde gelişen acı olaylar yüzünden Hürriyet ekibi, böyle bir organizasyon düzenlemenin pek de doğru olmayacağını ifade ederek töreni erteleme kararı aldı.

2020 Pantene Altın Kelebek Ödülleri için bu sene Cem Davran ve Çağla Şikel’in sunuculuk görevini üstleneceği ve Kanal D ile Teve2 kanallarından naklen yayın gerçekleşeceği planlanıyordu. Zorlu PSM sahnesinde yapılması planlanan etkinlik, belirsiz bir süreye kadar ertelendi. Şimdilik olayın sıcaklığı ile Hürriyet ekibi etkinliğin hangi tarihlere ertelendiği yönünde bir açıklama yapmadı. Fakat konu ile ilgili yeni bilgilerin önümüzdeki günlerde gelebileceği tahmin ediliyor.

Fakirhanesi ailesi olarak Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm Türkiye’ye ise başsağlığı ve büyük sabır diliyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir